21 ایده غذای باحال از نی نی سایت: طعمهای جدید و هیجانانگیز
دنبال ایدههای جدید و هیجانانگیز برای تنوع بخشیدن به سفرههاتون هستید؟ نی نی سایت یه معدن طلائه! این پست چکیدهای از تجربیات کاربران در مورد غذاهای باحالیه که امتحان کردن و راضی بودن. با ما همراه باشید!
این لیست شامل غذاهای ساده، سریع و البته خوشمزهایه که میتونید به راحتی تو خونه درست کنید.
- 🌐
تاکو خانگی با گوشت چرخ کرده:
یه شام مکزیکی خوشمزه و پرطرفدار. - 🌐
سالاد الویه با سیب زمینی شیرین:
یه تغییر طعم جالب و مقوی در سالاد الویه کلاسیک. - 🌐
پیتزا خونگی با خمیر نان تست:
یه گزینه سریع و آسون برای وقتایی که حوصله خمیر درست کردن ندارید. - 🌐
کتلت مرغ با سبزیجات معطر:
یه شام سبک و سالم برای بچهها و بزرگسالان. - 🌐
ماکارونی با سس پستو و گوجه خشک:
یه طعم ایتالیایی متفاوت و لذیذ. - 🌐
خوراک لوبیا با قارچ و سویا:
یه غذای گیاهی مقوی و سیر کننده. - 🌐
کوکو سبزی با گردو و زرشک:
یه کوکو سبزی خوشمزه با طعمهای ملس و ترش. - 🌐
فلافل خونگی با سس تاهینی:
یه غذای عربی خوشمزه و گیاهی. - 🌐
املت با سوسیس و فلفل دلمهای:
یه صبحانه یا شام سریع و سیر کننده. - 🌐
کشک بادمجون با نعناع داغ فراوون:
یه غذای سنتی خوشمزه و پرطرفدار. - 🌐
عدس پلو با کشمش و خرما:
یه غذای مقوی و شیرین برای فصل سرما. - 🌐
دمپختک با گوشت و سبزیجات:
یه غذای محلی خوشمزه و سیر کننده. - 🌐
کوفته تبریزی با آلو و گردو:
یه غذای مجلسی و خوشمزه برای مهمونیها. - 🌐
میرزا قاسمی با نون داغ:
یه پیشغذای شمالی خوشمزه و دودی. - 🌐
کباب تابهای با گوجه و فلفل کبابی:
یه کباب سریع و خوشمزه که نیاز به منقل نداره. - 🌐
تهچین مرغ با زرشک و خلال پسته:
یه غذای مجلسی و شیک برای مهمونیها. - 🌐
خورش قیمه با سیب زمینی خلالی فراوون:
یه غذای اصیل ایرانی که همیشه طرفدار داره. - 🌐
زرشک پلو با مرغ زعفرانی:
یه غذای خوشمزه و مجلسی برای مهمونیها. - 🌐
قلیه ماهی با تمر هندی:
یه غذای جنوبی تند و خوشمزه. - 🌐
دلمه برگ مو با سس ترش و شیرین:
یه غذای خوشمزه و وقتگیر برای مهمونیها. - 🌐
شامی کباب با نون سنگک و سبزی:
یه غذای ساده و خوشمزه برای یه پیک نیک خانوادگی.
این فقط یه لیست کوچیک از غذاهای باحالی بود که تو نی نی سایت مطرح شده. با یه سرچ کوچیک تو این سایت، میتونید کلی ایده دیگه هم پیدا کنید!

امیدوارم این ایدهها بهتون کمک کنه تا غذاهای جدید و خوشمزهای رو امتحان کنید و از آشپزی لذت ببرید.
نوش جان!
غذاهای باحال از نگاه نی نی سایتی ها – 21 ایده خوشمزه
1. پیتزا خونگی با نون تست
این روش خیلی سریع و آسونه. نون تست رو با سس و مواد پیتزا پر میکنید و توی تابه یا فر میذارید. یه غذای فوری و خوشمزه برای وقتایی که عجله دارید. خیلیها پیشنهاد میدن از پنیر پیتزای زیاد استفاده کنید تا حسابی کش بیاد!میشه برای بچهها هم با قالبهای مختلف شکل داد. حتی میتونید از نون تست سبوسدار استفاده کنید تا سالمتر هم باشه. بعضیها میگن اگه یه کم پودر سیر هم بزنید خیلی خوشمزهتر میشه. یادتون نره قبل از گذاشتن مواد، نون رو یه کم چرب کنید تا نرم بشه. با قارچ و فلفل دلمه ای عالی میشه.
2. املت اسپانیایی (تورتیلا)
سیبزمینی و پیاز رو تفت بدید و بعد با تخممرغ مخلوط کنید و توی تابه بپزید. یه غذای سیر کننده و مقوی!بعضیا میگن با یکم فلفل قرمز خیلی خوشمزه تر میشه. میتونید سبزیجات دیگه مثل اسفناج هم اضافه کنید. اگه میخواهید رژیمی تر باشه، میتونید توی فر بپزید. یادتون نره قبل از برش، بذارید یکم خنک بشه. به عنوان یه وعده غذایی کامل خیلی خوبه. میتونید برای پیک نیک هم ببرید.
3. ماکارونی با سس پستو
یه سس ایتالیایی خوشمزه که با ریحان، سیر، روغن زیتون و پنیر پارمزان درست میشه. ماکارونی رو با این سس مخلوط کنید و لذت ببرید!میتونید سس پستو رو خودتون درست کنید یا از فروشگاه بخرید. اضافه کردن گوجه فرنگی خشک شده هم خیلی خوشمزه اش میکنه. اگه گردو هم بهش اضافه کنید، طعمش فوق العاده میشه. میتونید با پاستا پنه هم امتحان کنید. برای تزئین، از برگ های ریحان تازه استفاده کنید. میتونید با مرغ گریل شده هم سرو کنید.
4. کتلت عدس
عدس پخته رو با سیبزمینی و پیاز رنده شده مخلوط کنید و به صورت کتلت سرخ کنید. یه غذای گیاهی و خوشمزه!اضافه کردن تخم مرغ باعث میشه کتلت وا نره. میتونید از آرد نخودچی هم برای انسجام بیشتر استفاده کنید. ادویه های دلخواهتون رو هم اضافه کنید. بهتره با حرارت ملایم سرخ بشه تا مغز پخت بشه. با نون و ترشی خیلی خوشمزه میشه. میتونید به عنوان فینگرفود هم سرو کنید.
5. کوکو سبزی رولی
کوکو سبزی رو به صورت نازک بپزید و بعد از خنک شدن، داخلش رو با پنیر خامهای و گردو پر کنید و رول کنید. یه غذای شیک و مجلسی!میتونید از نون لواش هم به جای کوکو سبزی استفاده کنید. برای تزئین از جعفری خرد شده استفاده کنید. بهتره قبل از سرو، چند ساعتی در یخچال بمونه. میتونید از سبزیجات معطر دیگه هم استفاده کنید. برای مهمونی ها خیلی مناسبه. میتونید با سس مایونز هم سرو کنید.
6. اسنک سیب زمینی و پنیر
سیب زمینی آبپز و رنده شده رو با پنیر پیتزا مخلوط کنید و داخل قالب های کوچک بریزید و در فر بپزید. یک میان وعده خوشمزه برای کودکان و بزرگسالان. اضافه کردن کمی آویشن طعمش رو عالی میکنه. میتونید از پنیر گودا هم استفاده کنید. بهتره با حرارت ملایم پخته بشه. میتونید به عنوان دورچین غذا هم استفاده کنید. میتونید از سبزیجات دیگه هم داخلش استفاده کنید. برای جشن تولد بچه ها خیلی خوبه.
7. سالاد ماکارونی با مرغ
ماکارونی فرمی پخته شده رو با مرغ پخته و خرد شده، سبزیجات و سس مایونز مخلوط کنید. یک سالاد خوشمزه و سیرکننده. میتونید از ذرت، نخود فرنگی و هویج هم استفاده کنید. اضافه کردن خیارشور طعمش رو عالی میکنه. بهتره چند ساعتی در یخچال بمونه تا خنک بشه. میتونید از ماست چکیده هم به جای سس مایونز استفاده کنید. برای پیک نیک و مسافرت خیلی مناسبه. میتونید با سس فرانسوی هم سرو کنید.
8. ساندویچ مرغ و آووکادو
تکه های مرغ پخته و خرد شده رو با آووکادو له شده، سس مایونز و ادویه مخلوط کنید و داخل نان ساندویچی قرار دهید. یک ساندویچ مقوی و خوشمزه. میتونید از کاهو و گوجه فرنگی هم استفاده کنید. اضافه کردن آبلیمو از سیاه شدن آووکادو جلوگیری میکنه. بهتره از نان تست سبوس دار استفاده کنید. میتونید با نان باگت هم سرو کنید. برای یک ناهار سریع و مقوی خیلی مناسبه. میتونید با چیپس سیب زمینی هم سرو کنید.
9. لازانیا رولی
لازانیا رو بپزید و بعد از خنک شدن، داخلش رو با مواد گوشتی پر کنید و رول کنید و در فر بپزید. یک لازانیای شیک و مجلسی. میتونید از قارچ و فلفل دلمه ای هم استفاده کنید. اضافه کردن سس بشامل طعمش رو عالی میکنه. بهتره قبل از سرو، چند دقیقه ای در دمای محیط بمونه. میتونید با پنیر پارمزان هم سرو کنید. برای مهمانی ها خیلی مناسبه. میتونید با سالاد هم سرو کنید.
10. پیراشکی گوشت
خمیر پیراشکی رو آماده کنید و داخلش رو با گوشت چرخ کرده و پیاز داغ پر کنید و در روغن سرخ کنید. یک میان وعده خوشمزه و پرطرفدار. میتونید از پنیر پیتزا هم داخلش استفاده کنید. اضافه کردن ادویه کاری طعمش رو عالی میکنه. بهتره با حرارت ملایم سرخ بشه تا مغز پخت بشه. میتونید با سس کچاپ هم سرو کنید. برای پیک نیک خیلی مناسبه. میتونید با سبزیجات هم سرو کنید.
11. خوراک لوبیا چیتی با قارچ
لوبیا چیتی را بپزید و با قارچ تفت داده شده و ادویه جات مخلوط کنید. یک غذای ساده و مقوی. میتونید از سیب زمینی هم داخلش استفاده کنید. اضافه کردن رب گوجه فرنگی رنگ و طعمش رو بهتر میکنه. بهتره با نان سرو بشه. میتونید با پیاز داغ هم سرو کنید. برای شام یک گزینه عالیه. میتونید با ترشی هم سرو کنید.
12. تست فرانسوی (فرنچ تست)
تکههای نان تست را در مخلوط تخممرغ، شیر و دارچین بزنید و در تابه سرخ کنید. یک صبحانه یا عصرانه خوشمزه و سریع. میتونید با عسل یا مربا سرو کنید. اضافه کردن کمی وانیل طعمش رو بهتر میکنه. بهتره با حرارت ملایم سرخ بشه. میتونید با میوه های تازه هم سرو کنید. برای بچه ها خیلی دوست داشتنیه. میتونید با پودر قند هم سرو کنید.
13. اسموتی توت فرنگی و موز
توت فرنگی و موز را با شیر یا ماست و کمی عسل در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید. یک نوشیدنی خنک و مقوی. میتونید از یخ هم استفاده کنید. اضافه کردن کمی آبلیمو طعمش رو بهتر میکنه. بهتره بلافاصله بعد از آماده شدن سرو بشه. میتونید با دانه های چیا هم سرو کنید. برای فصل گرما خیلی مناسبه. میتونید با برگ نعناع هم تزئین کنید.
14. سوپ جو با شیر
جو پرک را بپزید و با شیر، هویج، جعفری و ادویه جات مخلوط کنید. یک سوپ مقوی و خوشمزه. میتونید از مرغ هم داخلش استفاده کنید. اضافه کردن قارچ طعمش رو بهتر میکنه. بهتره با حرارت ملایم پخته بشه. میتونید با خامه هم سرو کنید. برای فصل سرما خیلی مناسبه. میتونید با آبلیمو هم سرو کنید.
15. دلمه برگ مو
برگ مو را بپزید و داخلش را با برنج، گوشت چرخ کرده، سبزیجات و ادویه جات پر کنید و بپیچید. یک غذای اصیل و خوشمزه. میتونید از لپه هم داخلش استفاده کنید. اضافه کردن رب انار طعمش رو بهتر میکنه. بهتره با حرارت ملایم پخته بشه. میتونید با ماست هم سرو کنید. برای مهمانی ها خیلی مناسبه. میتونید با سبزیجات تازه هم تزئین کنید.
16. نودل با سبزیجات
نودل رو طبق دستور بپزید و با سبزیجات مختلف تفت بدید. یک غذای سریع و آسان. میتونید از سس سویا برای طعم دهی استفاده کنید. اضافه کردن فلفل قرمز تندش میکنه. بهتره با حرارت بالا تفت داده بشه. میتونید با مرغ یا گوشت هم سرو کنید. برای دانشجویان و افراد شاغل خیلی مناسبه. میتونید با کنجد هم تزئین کنید.
17. پوره سیب زمینی با پنیر
سیب زمینی رو بپزید و له کنید و با کره، شیر و پنیر مخلوط کنید. یک غذای نرم و خوشمزه برای کودکان و بزرگسالان. میتونید از پنیر چدار هم استفاده کنید. اضافه کردن سیر طعمش رو بهتر میکنه. بهتره با حرارت ملایم گرم بشه. میتونید با گوشت چرخ کرده هم سرو کنید. به عنوان دورچین غذا خیلی مناسبه. میتونید با سبزیجات هم تزئین کنید.
18. آش رشته
رشته آش رو با حبوبات، سبزی آش و کشک بپزید. یک غذای اصیل و سنتی ایرانی. میتونید از پیاز داغ و نعناع داغ برای تزئین استفاده کنید. اضافه کردن سیر داغ طعمش رو بهتر میکنه. بهتره با حرارت ملایم پخته بشه. میتونید با سرکه و شیره هم سرو کنید. برای فصل سرما خیلی مناسبه. میتونید با گردو هم تزئین کنید.
19. سالاد الویه قالبی
سالاد الویه رو طبق دستور تهیه کنید و داخل قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت بشه. یک سالاد شیک و مجلسی. میتونید از نخود فرنگی و هویج برای تزئین استفاده کنید. اضافه کردن خیارشور طعمش رو بهتر میکنه. بهتره چند ساعتی در یخچال بمونه. میتونید با گوجه فرنگی و خیار هم تزئین کنید. برای مهمانی ها خیلی مناسبه. میتونید با سس مایونز هم تزئین کنید.
20. مرغ سوخاری
تکه های مرغ رو در آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید. یک غذای فست فودی محبوب. میتونید از ادویه های مختلف برای طعم دهی استفاده کنید. اضافه کردن فلفل قرمز تندش میکنه. بهتره با حرارت ملایم سرخ بشه. میتونید با سیب زمینی سرخ کرده هم سرو کنید. برای پیک نیک و مسافرت خیلی مناسبه. میتونید با سس کچاپ یا سس مایونز هم سرو کنید.
21. کوفته تبریزی
گوشت چرخ کرده، برنج، لپه و سبزیجات را مخلوط کنید و به شکل کوفته درآورید و در آب بپزید. یک غذای سنتی و خوشمزه تبریزی. میتونید از تخم مرغ پخته و آلو بخارا داخلش استفاده کنید. اضافه کردن رب گوجه فرنگی طعمش رو بهتر میکنه. بهتره با حرارت ملایم پخته بشه. میتونید با نان یا برنج سرو کنید. برای مهمانی ها خیلی مناسبه. میتونید با سبزیجات تازه هم تزئین کنید.







در تهیه غذاهای جدید، یکی از اشتباهات رایج این است که به تناسب مواد اولیه با هم توجه نمی کنیم. گاهی ترکیب طعم های ناسازگار باعث می شود غذای درست شده مزه خوبی نداشته باشد. من یک بار کوکو سبزی را با پنیر زیاد درست کردم که متاسفانه طعم سبزی ها کاملا گم شده بود.
بعضی ها فکر می کنند هرچه ادویه بیشتری استفاده کنند غذایشان خوشمزه تر می شود. اما تعادل در ادویه ها بسیار مهم است. غذا نباید آنقدر تند یا پرادویه باشد که طعم اصلی مواد از بین برود. یادم می آید اولین بار که میرزا قاسمی درست کردم، با زدن فلفل زیاد آن را غیرقابل خوردن کردم.
وقتی غذای جدیدی امتحان می کنیم، گاهی در میزان روغن و چربی زیاده روی می کنیم. این کار هم به سلامتی آسیب می زند و هم طعم غذا را خراب می کند. من قبلا هنگام سرخ کردن کتلت، روغن زیادی استفاده می کردم تا زمانی که فهمیدم با روغن کمتر هم می توان کتلتی ترد و خوشمزه داشت.
آخرین نکته این است که نباید در تغییر دستور اصلی غذا زیاده روی کرد. نوآوری خوب است اما گاهی تغییرات زیاد باعث می شود آن غذای خاص دیگر شناخته نشود. یک بار خواستم پیتزای متفاوتی درست کنم که با مواد عجیب کاملا از حالت پیتزا خارج شد و تجربه موفقی نبود.