نی‌ نی سایت

چالش آشپزی در نی نی سایت: 19 تجربه خواندنی!




چالش آشپزی در نی نی سایت: 19 تجربه خواندنی!

مدتی بود که درگیر تب و تاب چالش‌های آشپزی در نی نی سایت بودم. راستش اوایل فکر می‌کردم فقط یک سرگرمیه، اما کم کم دیدم چقدر می‌تونه مفید و جذاب باشه. از امتحان دستورهای جدید گرفته تا تبادل نظر با بقیه خانم‌های خونه‌دار، کلی چیز یاد گرفتم.

اینجا 19 مورد از تجربیاتم رو در این چالش‌ها باهاتون به اشتراک می‌ذارم. امیدوارم براتون جالب باشه!

  • 🌐یاد گرفتم چطور با مواد اولیه ساده و دم دستی، غذاهای خوشمزه و متنوع درست کنم.
  • 🌐با کلی دستور پخت جدید آشنا شدم که قبلا حتی اسمشون رو هم نشنیده بودم.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • 🌐اعتماد به نفسم در آشپزی خیلی بیشتر شد. دیگه از امتحان کردن چیزهای جدید نمی‌ترسم.
  • 🌐متوجه شدم که خیلی از غذاها رو میشه با روش‌های سالم‌تر هم درست کرد.
  • 🌐ایده‌های خیلی خوبی برای تزیین غذا گرفتم.
  • 🌐با کلی خانم کدبانو و خوش‌ذوق آشنا شدم و از تجربیاتشون استفاده کردم.
  • 🌐فهمیدم که آشپزی فقط یه وظیفه نیست، بلکه یه هنر و یه فرصت برای خلاقیت هم هست.
  • 🌐تونستم یه سری از غذاهای قدیمی و فراموش شده رو دوباره احیا کنم.
  • 🌐یاد گرفتم که چطور با برنامه ریزی بهتر، از اسراف مواد غذایی جلوگیری کنم.
  • 🌐خیلی از غذاهایی که بچه‌هام دوست نداشتن رو با یه کم تغییر و تزیین، براشون جذاب کردم.
  • 🌐فهمیدم که آشپزی می‌تونه یه فعالیت خانوادگی لذت بخش باشه.
  • 🌐مهارت‌های خودم در زمینه عکاسی از غذا رو هم تقویت کردم.
  • 🌐با بهره‌گیری از دستورهای گیاهی، تنوع بیشتری به رژیم غذایی‌مون دادم.
  • 🌐یاد گرفتم که چطور با کمترین امکانات، یه مهمونی کوچیک و خودمونی رو برگزار کنم.
  • 🌐متوجه شدم که طعم غذاهای خونگی خیلی بهتر و سالم‌تر از غذاهای رستورانیه.
  • 🌐تونستم یه سری از غذاهایی که همیشه می‌خواستم درست کنم، اما وقتش رو نداشتم، رو امتحان کنم.
  • 🌐با اصول نگهداری مواد غذایی به صورت صحیح و طولانی مدت آشنا شدم.
  • 🌐بهبود قابل توجهی در سرعت عمل خودم در آشپزی حس کردم.

این چالش‌ها واقعا انگیزه خوبی بود برای اینکه از منطقه امن آشپزخونه خودم خارج بشم و چیزهای جدیدی رو امتحان کنم.

تجربه شما از چالش های آشپزی چیه؟ حتما برامون بنویسید!

امیدوارم شما هم مثل من از این چالش‌ها لذت ببرید!





چالش آشپزی نی نی سایت: نوزده تجربه خواندنی!

چالش آشپزی نی نی سایت: نوزده تجربه خواندنی!

1. قورمه سبزی به سبک مادرشوهر

خیلی از کاربرا دستور قورمه سبزی مادرشوهرشون رو امتحان کرده بودن و نتیجه‌ها خیلی متنوع بود. بعضی‌ها عاشقش شده بودن و می‌گفتن طعمش بی‌نظیره، بعضی‌ها هم معتقد بودن که قورمه سبزی خودشون بهتره!یکی از کاربرا نوشته بود: “قورمه سبزی مادرشوهرم خیلی ترش بود، من زیاد دوست نداشتم!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “وای من عاشقشم! یه رازهایی داره که قورمه سبزی رو خیلی خوشمزه می‌کنه!”بعضی از کاربرا هم تغییراتی توی دستور مادرشوهر ایجاد کرده بودن و یه طعم جدید بهش داده بودن. در کل، قورمه سبزی همیشه یه غذای پرطرفدار و بحث‌برانگیزه!تجربه جالبی بود و نشون داد که هر خانواده‌ای یه سبک خاص برای پخت قورمه سبزی داره.

2. کیک یزدی بدون فر!

خیلی‌ها می‌خواستن کیک یزدی رو بدون فر درست کنن و دستورهای مختلفی رو امتحان کرده بودن. یکی از کاربرا گفته بود: “من توی قابلمه رو گاز درست کردم، خیلی خوب شد!”یه کاربر دیگه هم نوشته بود: “من توی پلوپز امتحان کردم، ولی یه کم سفت شد. “یه سری از کاربرا هم از فر دست‌ساز استفاده کرده بودن و نتیجه‌های خوبی گرفته بودن. در کل، درست کردن کیک یزدی بدون فر یه چالش باحاله که خیلی‌ها از پسش برومدن. این نشون میده که با کمی خلاقیت، میشه هر غذایی رو بدون امکانات خاص درست کرد.

3. لازانیا گیاهی

لازانیا گیاهی یه گزینه عالی برای کساییه که گوشت نمی‌خورن. خیلی از کاربرا از سبزیجات مختلف مثل اسفناج، قارچ، بادمجان و کدو استفاده کرده بودن. یه کاربر نوشته بود: “من با سس بشامل خونگی درست کردم، خیلی خوشمزه شد!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “من از توفو به جای گوشت استفاده کردم، خیلی خوب بود!”بعضی از کاربرا هم از پنیر ریکوتا استفاده کرده بودن که طعم خیلی خوبی به لازانیا داده بود. لازانیا گیاهی یه غذای خوشمزه و مقویه که همه می‌تونن ازش لذت ببرن.

4. سوپ جو پر ملات

سوپ جو یه غذای مقوی و پرخاصیته که خیلی‌ها دوست دارن. کاربرا از مواد مختلفی مثل هویج، سیب‌زمینی، جعفری، گشنیز و شیر استفاده کرده بودن. یکی از کاربرا نوشته بود: “من یه کم رشته فرنگی هم اضافه کردم، خیلی خوشمزه شد!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “من از آب قلم استفاده کردم، خیلی مقوی شد!”بعضی از کاربرا هم از قارچ و ذرت استفاده کرده بودن که طعم خیلی خوبی به سوپ داده بود. سوپ جو یه غذای کامل و سیرکننده‌ست که برای فصل سرما خیلی مناسبه.

5. خورشت قیمه نذری

خورشت قیمه نذری یه طعم خاص داره که با بقیه قیمه‌ها فرق می‌کنه. خیلی از کاربرا سعی کرده بودن که طعم قیمه نذری رو توی خونه درست کنن. یکی از کاربرا نوشته بود: “من از گوشت گوسفندی استفاده کردم و خیلی خوب شد!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “من از رب گوجه‌فرنگی خونگی استفاده کردم، طعمش عالی شد!”بعضی از کاربرا هم از ادویه‌های خاصی استفاده کرده بودن که طعم قیمه رو خیلی بهتر کرده بود. درست کردن قیمه نذری توی خونه یه چالش باحاله که خیلی‌ها از پسش برومدن.

6. ته چین مرغ مجلسی

ته چین مرغ یه غذای شیک و مجلسیه که برای مهمونی‌ها خیلی مناسبه. کاربرا از زعفران، زرشک و خلال پسته برای تزیین ته چین استفاده کرده بودن. یکی از کاربرا نوشته بود: “من از ماست چکیده استفاده کردم، خیلی خوشمزه شد!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “من از مرغ ریش‌ریش شده استفاده کردم، خیلی خوب بود!”بعضی از کاربرا هم از زرده تخم‌مرغ بیشتری استفاده کرده بودن که ته چین طلایی‌تر بشه. ته چین مرغ یه غذای خوشمزه و چشم‌نوازه که همه ازش لذت می‌برن.

7. دلمه برگ مو ترش و شیرین

دلمه برگ مو یه غذای سنتی و خوشمزه‌ست که توی فصل بهار خیلی طرفدار داره. کاربرا از برنج، لپه، سبزیجات معطر و گوشت چرخ‌کرده برای درست کردن دلمه استفاده کرده بودن. یکی از کاربرا نوشته بود: “من از شکر و سرکه برای طعم ترش و شیرین استفاده کردم، خیلی خوب شد!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “من از آبغوره استفاده کردم، طعمش عالی شد!”بعضی از کاربرا هم از کشمش و گردو استفاده کرده بودن که طعم دلمه رو خیلی بهتر کرده بود. دلمه برگ مو یه غذای خوشمزه و مغذیه که برای مهمونی‌ها خیلی مناسبه.

8. آش رشته خوشمزه با کشک فراوون

آش رشته یه غذای سنتی و پرطرفداره که توی فصل سرما خیلی میچسبه. کاربرا از رشته آش، سبزی آش، حبوبات و کشک برای درست کردن آش استفاده کرده بودن. یکی از کاربرا نوشته بود: “من از پیاز داغ فراوون استفاده کردم، خیلی خوشمزه شد!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “من از نعنا داغ و سیر داغ استفاده کردم، طعمش عالی شد!”بعضی از کاربرا هم از کشک بیشتری استفاده کرده بودن که آش ترش‌تر بشه. آش رشته یه غذای کامل و سیرکننده‌ست که برای همه مناسبه.

9. میرزا قاسمی اصیل گیلانی

میرزا قاسمی یه غذای ساده و خوشمزه‌ست که اصالتش به گیلان برمی‌گرده. کاربرا از بادمجان کبابی، گوجه‌فرنگی، سیر و تخم‌مرغ برای درست کردن میرزا قاسمی استفاده کرده بودن. یکی از کاربرا نوشته بود: “من بادمجان‌ها رو روی آتیش کبابی کردم، خیلی خوشمزه شد!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “من از سیر فراوون استفاده کردم، طعمش عالی شد!”بعضی از کاربرا هم از فلفل سبز تند استفاده کرده بودن که میرزا قاسمی رو تندتر کنه. میرزا قاسمی یه غذای سریع و آسونه که برای شام خیلی مناسبه.

10. کباب کوبیده آبدار و لذیذ

کباب کوبیده یه غذای پرطرفداره که خیلی‌ها دوست دارن. کاربرا از گوشت چرخ‌کرده گوسفندی و گوساله، پیاز و ادویه‌های مختلف برای درست کردن کباب کوبیده استفاده کرده بودن. یکی از کاربرا نوشته بود: “من از دنبه گوسفندی استفاده کردم، کباب خیلی آبدار شد!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “من از پیاز رنده شده استفاده کردم و آبش رو گرفتم، کباب شل نشد!”بعضی از کاربرا هم از سیخ‌های پهن استفاده کرده بودن که کباب‌ها راحت‌تر بپزن. کباب کوبیده یه غذای خوشمزه و لذیذه که برای مهمونی‌ها خیلی مناسبه.

11. خورش بامیه خوشمزه و لزج

خورش بامیه یه غذای خوشمزه و مقویه که بعضی‌ها عاشقش هستن و بعضی‌ها ازش متنفرن. کاربرا از بامیه، گوشت، گوجه‌فرنگی و رب گوجه‌فرنگی برای درست کردن خورش بامیه استفاده کرده بودن. یکی از کاربرا نوشته بود: “من بامیه‌ها رو جدا سرخ کردم که لزج نشن!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “من از آبلیمو استفاده کردم که بامیه‌ها خوش‌رنگ بشن!”بعضی از کاربرا هم از ادویه‌های تند استفاده کرده بودن که خورش بامیه رو تندتر کنن. خورش بامیه یه غذای خوشمزه و مغذیه که ارزش امتحان کردن رو داره.

12. عدس پلو با گوشت قلقلی

عدس پلو یه غذای ساده و مقویه که برای شام خیلی مناسبه. کاربرا از عدس، برنج، گوشت چرخ‌کرده و کشمش برای درست کردن عدس پلو استفاده کرده بودن. یکی از کاربرا نوشته بود: “من گوشت قلقلی‌ها رو با پیاز داغ سرخ کردم، خیلی خوشمزه شد!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “من از زیره استفاده کردم، طعمش عالی شد!”بعضی از کاربرا هم از خرما استفاده کرده بودن که عدس پلو رو شیرین‌تر کنن. عدس پلو یه غذای کامل و سیرکننده‌ست که همه می‌تونن ازش لذت ببرن.

13. شله زرد نذری خوش عطر و طعم

شله زرد نذری یه دسر سنتی و خوشمزه‌ست که توی ماه محرم خیلی درست میشه. کاربرا از برنج، شکر، زعفران و گلاب برای درست کردن شله زرد استفاده کرده بودن. یکی از کاربرا نوشته بود: “من از برنج نیم دانه استفاده کردم، شله زرد خیلی خوب شد!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “من از زعفران دم کرده استفاده کردم، رنگش عالی شد!”بعضی از کاربرا هم از خلال بادام و پسته برای تزیین شله زرد استفاده کرده بودن. شله زرد یه دسر خوشمزه و معطره که برای نذری دادن خیلی مناسبه.

14. کتلت خوشمزه با سیب زمینی فراوون

کتلت یه غذای ساده و سریعه که برای شام خیلی مناسبه. کاربرا از سیب‌زمینی، گوشت چرخ‌کرده، پیاز و تخم‌مرغ برای درست کردن کتلت استفاده کرده بودن. یکی از کاربرا نوشته بود: “من سیب‌زمینی‌ها رو رنده کردم، کتلت خیلی نرم شد!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “من از ادویه کاری استفاده کردم، طعمش عالی شد!”بعضی از کاربرا هم از آرد سوخاری استفاده کرده بودن که کتلت‌ها تردتر بشن. کتلت یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که همه ازش لذت می‌برن.

15. کله جوش اصیل و مقوی

کله جوش یه غذای سنتی و مقویه که توی فصل سرما خیلی میچسبه. کاربرا از کشک، گردو، پیاز داغ و نعنا داغ برای درست کردن کله جوش استفاده کرده بودن. یکی از کاربرا نوشته بود: “من از کشک محلی استفاده کردم، خیلی خوشمزه شد!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “من از نعنا داغ فراوون استفاده کردم، طعمش عالی شد!”بعضی از کاربرا هم از زیره استفاده کرده بودن که کله جوش رو خوش‌عطرتر کنن. کله جوش یه غذای کامل و سیرکننده‌ست که برای همه مناسبه.

16. آبگوشت دیزی خوشمزه با ترشی

آبگوشت دیزی یه غذای سنتی و خوشمزه‌ست که توی دیزی سنگی درست میشه. کاربرا از گوشت گوسفندی، نخود، لوبیا، سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی برای درست کردن آبگوشت استفاده کرده بودن. یکی از کاربرا نوشته بود: “من از دنبه گوسفندی استفاده کردم، آبگوشت خیلی چرب و لذیذ شد!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “من از ادویه مخصوص دیزی استفاده کردم، طعمش عالی شد!”بعضی از کاربرا هم از ترشی لیته و سیر ترشی استفاده کرده بودن که آبگوشت رو خوشمزه‌تر کنن. آبگوشت دیزی یه غذای کامل و سیرکننده‌ست که برای ناهار خیلی مناسبه.

17. آش جو با کشک و نعنا داغ

آش جو یه غذای سنتی و پرطرفداره که توی فصل سرما خیلی میچسبه. کاربرا از جو، سبزی آش، حبوبات و کشک برای درست کردن آش استفاده کرده بودن. یکی از کاربرا نوشته بود: “من از پیاز داغ فراوون استفاده کردم، خیلی خوشمزه شد!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “من از نعنا داغ و سیر داغ استفاده کردم، طعمش عالی شد!”بعضی از کاربرا هم از کشک بیشتری استفاده کرده بودن که آش ترش‌تر بشه. آش جو یه غذای کامل و سیرکننده‌ست که برای همه مناسبه.

18. خورشت کرفس خوشمزه و رژیمی

خورشت کرفس یه غذای سالم و رژیمیه که برای کسایی که می‌خوان وزن کم کنن خیلی مناسبه. کاربرا از کرفس، گوشت، جعفری، نعنا و آبلیمو برای درست کردن خورشت کرفس استفاده کرده بودن. یکی از کاربرا نوشته بود: “من از روغن زیتون استفاده کردم، خیلی سالم‌تر شد!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “من از آبغوره استفاده کردم، طعمش عالی شد!”بعضی از کاربرا هم از آلو استفاده کرده بودن که خورشت کرفس رو ملس‌تر کنن. خورشت کرفس یه غذای خوشمزه و رژیمیه که برای شام خیلی مناسبه.

19. استانبولی پلو ساده و خوشمزه

استانبولی پلو یه غذای ساده و خوشمزه‌ست که برای شام خیلی مناسبه. کاربرا از برنج، سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی و پیاز برای درست کردن استانبولی پلو استفاده کرده بودن. یکی از کاربرا نوشته بود: “من از رب گوجه‌فرنگی استفاده کردم، رنگش عالی شد!”یه کاربر دیگه هم گفته بود: “من از ادویه پلویی استفاده کردم، طعمش عالی شد!”بعضی از کاربرا هم از گوشت چرخ‌کرده استفاده کرده بودن که استانبولی پلو رو مقوی‌تر کنن. استانبولی پلو یه غذای خوشمزه و سریعه که برای همه مناسبه.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. یکی از جالب ترین جنبه های این چالش ها تاثیر بسزایی است که روی تغییر نگرش نسبت به آشپزی روزمره دارد. بسیاری از افراد با دیدن تنوع بالای دستورات ساده متوجه می شوند که می توانند با کمترین مواد اولیه، وعده های غذایی متنوعی تهیه کنند. در یک تجربه مشابه، وقتی برای اولین بار کیک یزدی را در قابلمه امتحان کردم، متوجه شدم که در نبود امکانات حرفه ای هم می توان نتایج قابل قبولی گرفت. این همان نکته ای است که در این محتوا به خوبی به آن پرداخته شده است.

    بحث دیگری که معمولا در چنین چالش هایی جلب توجه می کند، بحث سلامت غذاهاست. وقتی دستورهای مختلف را کنار هم می گذاریم، متوجه می شویم که جایگزین های سالم برای بسیاری از مواد پرکالری وجود دارد. مثلا استفاده از ماست چکیده به جای خامه در ته چین یا جایگزینی روغن زیتون به جای روغن های معمولی، تغییرات کوچک اما موثری هستند. نمونه اش را در تهیه میرزاقاسمی دیدم که با حذف سرخ کردن عمیق، همان عطر و طعم را با روغن کمتر حفظ کردم.

    موضوع فرهنگ غذایی و حفظ اصالت غذاها هم بخش جذاب دیگر این مطالب است. احیای دستورهای قدیمی مانند دلمه برگ مو یا کله جوش نشان می دهد که چگونه می توان سنت و مدرنیته را تلفیق کرد. شخصا وقتی خورشت بامیه را با روش جدید یعنی سرخ کردن جداگانه بامیه ها امتحان کردم، تفاوت محسوسی در نتیجه مشاهده شد. این محتوا با نگاهی دقیق، جنبه های متنوعی از هنر آشپزی را پوشش داده که نشان دهنده جامعیت مطالب ارائه شده در این سایت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا